The greatest teacher

is within you

Yoga veranderde voor mij zoveel!


Dat ik yogalessen zou gaan geven had ik niet kunnen bedenken. Ik was zoekende, wat heb ik te doen in dit leven? Ik was kapster, ik werkte in de mode, de horeca, ik merkte dat ik het fijn vond om met mensen te werken. En toch was ik niet vervuld, ik miste iets, ik was verveeld en kreeg mijn eerste burn out. Ik kon niets meer, geen geluid meer verdragen, ik was opgebrand. Eigenlijk was ik bang om het leven voluit te leven. Ik zat gevangen in mijn beeldvorming, overtuigingen, ontwikkelde patronen die ooit zijn ontstaan als overlevingsmechanisme. Ik begon te verlangen om mijn waarheid te leven, mijn echte authentieke zelf!

 

Wat ik ontdekte was dat de ingang via het lichaam: aanraking, beweging voor mij de manier was en is om in contact te komen met wie ik werkelijk ben. Het lichaam verteld een verhaal: het verleden is erin op geslagen maar ook in het hier en nu verteld het van alles. Je kunt dat horen wanneer je meer in je lichaam zakt, er contact mee maakt....het gaat voelen. Je lichaam gaat bewonen als een fijn en veilig huis

Het grootste avontuur is de reis door mijn binnenwereld.

Een aantal jaar geleden kwam yoga op mijn pad en kreeg meteen een gevoel van thuiskomen en besloot de docenten opleiding te gaan doen in 2012. Door mijn nieuwsgierigheid voor het leven ga ik de uitdagingen aan die ik op mijn pad tegenkom en dat met de nodige zelfreflectie. 

Het pad van yoga helpt me daarbij. Ik voel me stabieler, krachtiger, zachter en geniet van het leven met haar ups & downs.

 

Ik hoop zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken voor Yoga. Door yoga te beoefenen verhoog je de kwaliteit van leven en dat gun ik jou ook!
 

Schrijf je in voor een proefles en ontdek of  Yoga ook iets voor jou kan betekenen. Wees welkom in een van mijn lessen!

Natasja